Hvis du går med tanker om at få isoleret huet noget mere, så er det en rigtig god ide, at få lavet en termografi undersøgelse. Det foregår ved at der kommer et firma ud, som er specialiseret i termografi, og laver en undersøgelse af din bolig. De bruger et varme kamera, eller et termografikamera, som det også hedder. Med sådan et apparat kan man måle varme og kulde på alle overflader. Derved kan man nemt se om der slipper en masse varme ud af huset, og omvendt se hvor der trænger kulde indenfor.
Når du har fået lavet sådan en gennemgang, kan du enten selv gå i gang med at efterisolere, de steder hvor der mangler, eller du kan få et isoleringsfirma ud, og udføre opgaven for dig.
Men det er helt sikkert at med de stigende priser på olie, gas, el, osv, så vil det altid være en god ide at efterisolere huset. Men hvis du selv kan gøre det, så tager det endnu kortere tid, inden det er tjent hjem igen. Udover priserne på isolering, så koster en termografi undersøgelse fra 1000-1500 og op til ca 4000, afhængig af hvor omfattende det ska gøres, og hvor meget af huset der skal fotograferes.

Comments are closed.