Der er nok delte meninger om ovenstående overskrift, men sikkert er det, at Lego har formået at være blandt verdens bedste til at lave, fastholde og sælge legetøj igennem de sidste mange år.
Lego startede faktisk med at lave trælegetøj, men produktionen blev ret hurtigt slået over i plastklodser. Succes blev endelig grundlagt, dengang de lavede de små rør, som gjorde det muligt at sætte kloderne ordentligt sammen - Og dermed blev Legoklodsen født.

Legoklodser blev ret hurtig populære, og det er stadig hele grundlaget for forretningen. Men idag laver LEGO meget andet end lige klodser, dog er det stadig målrettet børn og unge.
Forlystelsesparken LEGOLAND ligger i Billund i Danmark, og er en af de mest populære forlystelser i DK. Men efterhånden som Lego har fået udvidet, er der også åbnet legoland parker i England, Tyskland og USA.

Lego Wear er navnet på Lego's eget brand indenfor børnetøj. Det er på få år blevet meget populært, og det er da også tøj i en rigtig god kvalitet, som kan tåle at det bliver brugt - Også selvom børn jo nogle gange kan lege lidt voldsomt. Lego Wear laver både bukser, trøjer, t-shirts, badetøj og meget mere.
Prisen på Lego børnetøj er højere end gennemsnittet, men som sagt, så holder det også bedre og er lavet af gode materialer. Så hvis man vil have kvalitetstøj, så er Lego Wear bestemt et godt mærke.

Hvad fremtiden bringer for Lego er der ingen der ved, men som det ser ud i øjeblikket går det rigtig godt. Kan de blive ved at med udvikle legetøjet og finde nye markeder, så bliver de nok ved med at sidde på toppen af legetøjs markedet.

Comments are closed.